Innovation

EKONOMI

EFFEKTIVARE FÖRETAG MED BIZVIEW

Affärssystemet Biz- View har sedan starten 2001 legat i framkant när det gäller innovativ ITutveckling. Med nylanserade versionen 7.2 är systemet nu tillgänglig på alla plattformar och webbläsare.

– Med vår helt nya HTML-5-baserade klient kan man nu hantera komplexa processer och analysera hela bolaget med full mobilitet, säger Oskar Kristiansen, CEO BizView. BizView tillhandahåller ledande system för budgethantering, prognos, rapportering och analys. Kunderna är allt från mindre fåmansföretag till stora multinationella bolag och lösningarna går enkelt att integrera med andra system och databaser.

– Som exempel: Electrolux är en av våra stora kunder. De har hela världen som sin spelplan och har således en mängd olika system som används i en mängd olika länder. BizView kan kopplas till alla dessa och få dem att lira ihop. Dessutom har BizView en väldigt effektiv hantering av data validation, det vill säga att den data som hämtas in från externa system kvalitetssäkras och valideras.

Systemets flexibla utformning gör att det går att skräddarsy en lösning utifrån bolagets specifika behov.

– Därmed får man precis som man vill ha det – samtidigt så går det långt mycket snabbare, eftersom vi kan hantera stora datamängder. Vi har arbetat mycket för att kunna hantera komplexa processer och på så sätt kan vi kapa tiden avsevärt och göra det möjligt för företagen att arbeta på ett mycket mer kostnadseffektivt sätt. En annan framgångsfaktor är att BizView bygger på välkända spreadsheet-modeller, till exempel Excel, vilket gör att man som van Excel-användare enkelt kan hantera Biz- View-systemet.

– Dessutom gör man en sömlös integration med Excel och man kan därmed importera all data från Excel – således märker man egentligen ingen skillnad när man jobbar i BizView.

– Det går också utmärkt att utsmycka BizView utifrån bolagets egna färger, loggor och så vidare och på så sätt skapa en personlig vy av systemet.

För närvarande håller BizView på att etablera sig på många utländska marknader.

– Bland annat har vi projekt i Slovenien, Grekland, Hongkong och Sydafrika. Nyligen valde den amerikanska reklambyrån 160over90 att implementera BizView för att hantera rapportering och finansiell konsolidering.

– Det visar på många sätt på hur vi kan utveckla applikationen med ganska små medel, jämfört med de stora aktörerna. Vi visar också på den innovationshöjd som faktiskt finns i Sverige – här finns en miljö med riktigt bra förutsättningar för att bilda bolag för en global marknad, säger Oskar Kristiansen.

Läd gärna mer på www.bizviewsystems.com

Share This Post :